TECH News

Sony PS5 dezvăluie: noul design „Îndrăzneț”, continuarea Spider-Man și toate celelalte trailere
 
Divizia PlayStation de la Sony a arătat noul aspect pentru viitoarea sa PlayStation 5, precum și noi jocuri, inclusiv Gran Turismo 7 și Hitman III.

   Noul look pentru PlayStation 5Sony a dezvăluit în sfârșit PlayStation 5 complet. A prezentat un design alb proaspăt alături de o nouă suită de jocuri care include întoarcerea personajelor cunoscute, intercalate cu titluri complet noi, unele dintre ele părând orbitoare.
Jocurile au fost afișate alături de noul aspect al dispozitivului, care este înalt și subțire și alb colorat pe față și spate, cu lumini albastre și accent negru pe părțile sale laterale. Compania a spus că va dezvălui ulterior un preț și o dată de lansare pentru PS5. Compania a mai spus că va exista o versiune „all digital” (fără unitate disc) dezvăluită, despre care a fost raportat încă din 2012.
Sony apelează, de asemenea, în cartierul său prietenos, Spider-Man, pentru a ajuta la lansarea viitoarei sale generații consola de jocuri video PlayStation 5 la sfârșitul acestui an. Marvel’s Spider-Man Miles Morales va lansa alături de noua sa consolă PS5 la timp pentru sezonul de cumpărături de vacanță, a spus Sony. Jocul se va concentra pe Morales, un personaj de rasă mixtă din centrul hitului film din 2019, Spider-Man: Into Spider-verse.
Anunțul a făcut parte dintr-un eveniment pe care Sony l-a avut pe 11 iunie pentru a discuta despre noile titluri. Compania a întârziat evenimentul după ce au izbucnit proteste în întreaga lume ca răspuns la uciderea unui bărbat negru neînarmat, George Floyd, aflat în custodia poliției…. Black lives matter !! All lives matter !!
Evenimentul de joi este cel mai recent planificat de Sony și Microsoft înainte de lansarea respectivă a PlayStation 5 și a viitoarelor console Xbox Series X. Noile dispozitive, care sunt primele noi console majore de la PlayStation 4 și Xbox One au fost lansate în 2013.
Microsoft are un alt eveniment planificat pentru luna iulie, când intenționează să prezinte jocuri noi din studiourile proprii de dezvoltare – inclusiv 343 Industries, producători ale hitului seriei de luptă spațială Halo și cel mai nou titlu al său, Halo Infinite. Sony a spus că are mai multe evenimente planificate, dar încă nu a spus când vor fi.
CEO-ul PlayStation, Jim Ryan, a prezentat evenimentul de joi ca o primă privire asupra jocurilor care vor fi făcute pentru consolă. Acesta urma să fie organizat complet online și să dureze aproximativ o oră.
Am dorit să facem ceva care a fost îndrăzneț și curajos. Ne-am dorit ceva orientat spre viitor, ceva pentru  2020 ” , a declarat Jim Ryan, CEO-ul PlayStation, Sony, într-un interviu acordat CNET.
 
Ryan a refuzat să spună cât va costa PS5, indiferent dacă versiunea completă digitală va fi mai ieftină sau exact când vor fi disponibile. Dar el a spus că producția rămâne pe cale bună, în ciuda pandemiei coronavirusului. Sony a reiterat că sunt planificate mai multe evenimente între momentul de față și lansarea PS5, în această toamnă, inclusiv atunci când vor discuta despre prețuri, data lansării și alte detalii. Ryan a refuzat să discute despre viitorul căștilor de realitate virtuală PlayStation VR de la Sony, serviciul său de streaming PlayStation Now și dacă Sony va oferi un program de schimb de discuri pentru persoanele care cumpără PS5-ul digital, spunând că mai multe detalii vor fi dezvăluite la evenimentele ulterioare.